Tavuk Göğsü Tarifi

10 Temmuz 2015 Kategori Tatlılar, Yemek Tarifleri

Tavuk Göğsü Tarifi

Tavuk Göğsü Tarifi

Malzemeler:

  • 125 g tereyağı (isteğe göre margarin ile de karıştırabilirsiniz)
  • 1 su bardağı un
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1 kg süt
  • 1 paket vanilya

Hazırlanışı:

Un yağla pembeleşene kadar kavrulur. Üzerine süt, şeker, ilave ederek koyulaşana kadar karıştırılır.
Ocaktan aldıktan sonra vanilya ilave edilerek 3-4 dk. mikserle karıştırılır. Islatılmış kaba dökülür.
Soğuduktan sonra buz dolabında 2-3 saat dinlendirilir. Üzerine arzuya göre tarçın, hindistan cevizi veya file antep fıstığı dökülüp soğumaya bırakılır.

Afiyet olsun…

 

Tavuk Göğsü Tarifi ,


Sohbet Burda

Okey Oyna

Yorum Yaz

Benzer Yazılar

Yorumlar



Yorumlarınızda resiminizin gözükmesi için, gravatar a abone olun!

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

 
 

Copyright ® 2013 Chat | Cet | Almanya Sohbet | Hollanda Sohbet | Avrupa Sohbet | Chat Odalari | Çet | Sohbet | Canli Sohbet | Seviyeli Sohbet | Avrupa SohbeT | Muhabbet | Sicak Sohbet | Okey Oyna | Siir | Film İzle | Dizi İzle | Tek Parça FiLm İzle | Sinema FiLm Full HD İzle | Siir & Guzel Sozler

ip adresi






© WebSohbet.Gen.TR 2012 - Tüm Hakları Saklıdır.