Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Tavuk Göğsü Tarifi
Tavuk Göğsü Tarifi

Tavuk Göğsü Tarifi

Tavuk Göğsü Tarifi

Malzemeler:

  • 125 g tereyağı (isteğe göre margarin ile de karıştırabilirsiniz)
  • 1 su bardağı un
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1 kg süt
  • 1 paket vanilya

Hazırlanışı:

Un yağla pembeleşene kadar kavrulur. Üzerine süt, şeker, ilave ederek koyulaşana kadar karıştırılır.
Ocaktan aldıktan sonra vanilya ilave edilerek 3-4 dk. mikserle karıştırılır. Islatılmış kaba dökülür.
Soğuduktan sonra buz dolabında 2-3 saat dinlendirilir. Üzerine arzuya göre tarçın, hindistan cevizi veya file antep fıstığı dökülüp soğumaya bırakılır.

Afiyet olsun…

 

BİLGİLER
tarafından 10 Temmuz 2015 - 00:22 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 8 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
Yorum yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Kategoriler
Reklam Alanı
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
Top 10
Facebook'da Bizi Takip Edin!
ANKARA'da 5 Günlük Hava Tahmini
hayal
Reklam Alanı
Etiket Bulutu (Tags)
Günün Sözü

Online Ziyaretçi
!--OnlineZiyaretci kodu baslangici-->
Sitemiz Hakkında!

websohbet.gen.tr son olarak itibari ile güncellenmiştir.