Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Tane Tane Pilav Nasıl Yapılır ?
Tane Tane Pilav Nasıl Yapılır ?

Tane Tane Pilav Nasil Yapilir
– Tane tane pilav yapmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız önerilere mutlaka dikkatle okuyun!
– Seçtiğiniz pirincin kalitesinin yaptığınız pilavda elbette bir etkisi vardır. Ancak en pahalı pirinci de alsanız püf noktalarına dikkat etmediğiniz takdirde pilavınız lapa olmaktan kurtulamayacaktır.
– Pilav yaparken normalde 1 bardak pirince 2 bardak su ilave edilir. Ancak pirinçleri 1 saat önceden tuzlu su içinde bekletirseniz ölçü 1-1 olarak değişir.
– Pilavın lapa olmasına sebep olan bol miktardaki nişastadır. Bu nedenle bol soğuk suyla yıkamak gerekir.
-Pilavın şehriyelerini kavururken sıvıyağ, pirinçleri ekledikten sonra ise tereyağı kullanmak lezzetli pilavın püf noktasıdır.
– Pilav yaparken kaynamış su kullanmak gerekir. Suyu bitince altı kapatılan pilav demlenmeye bırakılmalıdır. Buharını emmesi için kapakla tencerenin arasına bir kağıt veya kağıt havlu koyulmalıdır.

BİLGİLER
tarafından 08 Ocak 2016 - 22:41 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 33 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
Yorum yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Kategoriler
Reklam Alanı
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
Top 10
Facebook'da Bizi Takip Edin!
ISTANBUL'da 5 Günlük Hava Tahmini
hayal
Reklam Alanı
Etiket Bulutu (Tags)
Günün Sözü

Online Ziyaretçi
!--OnlineZiyaretci kodu baslangici-->
Sitemiz Hakkında!

websohbet.gen.tr son olarak itibari ile güncellenmiştir.