Mustafa Yıldızdoğan Biyografisi

13 Nisan 2015 Kategori Biyografiler

Mustafa Yıldızdoğan

 

Mustafa Yıldızdoğan Hayatı
Doğum Adı
: Mustafa Yıldızdoğan
Doğum Yeri: Konya
Doğum Tarihi: 10.05.1966
Mesleği: Sanatçı

Mustafa YILDIZDOĞAN ; 1966 Konya doğumlu olan Mustafa Yıldızdoğan, çiftçi bir ailenin yedi çocuğundan birisidir.
16 yaşında bağlama ile başlayan şiirleri, besteleri, ilk albümü olan Doğuyoruz Ufuklardan ile başlamış ve 2012 yılında son albümü “O Gün” ile devam etmektedir. 21 yılda 17 albüm yapmıştır.

Diskografi

(1991) Doğuyoruz Ufuklardan
(1992) Üşüyorum
(1993) Türkiyem
(1995) Han Duvarları
(1997) Yandı Yürekler Yandı
(1998) Bu Vatan Kimin
(1999) Mektup
(2000) İnsanlar
(2001) Sevmeyen Bilmez
(2002) Artık Kafaya Takmam
(2003) Biz Bu Hallere Düşecek Adammıydık
(2004) Karşılıksız Sevmedik mi
(2005) Satan Satana
(2007) Ankara’ya Yağmur Yağacak
(2008) Şahit
Şarkıları

Abi

Akşama Kadar

Al Beyazım

Amirim

Anam

Anlat Mektupta

Artık Kafaya Takmam

Arzum

Bakma Öyle Islak Islak

Barışmam

Biz Bu Hallere Düşecek Adam Mıydık

Bu Diyarda

Bu Vatan Kimin

Bulamazsın

Dede

Dile Gel Anadolum

Doğuyoruz Ufuklardan

Dua

Mustafa Yıldızdoğan Biyografisi ,


Sohbet Burda

Okey Oyna

Yorum Yaz

Benzer Yazılar

Yorumlar



Yorumlarınızda resiminizin gözükmesi için, gravatar a abone olun!

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

 
 

Copyright ® 2013 Chat | Cet | Almanya Sohbet | Hollanda Sohbet | Avrupa Sohbet | Chat Odalari | Çet | Sohbet | Canli Sohbet | Seviyeli Sohbet | Avrupa SohbeT | Muhabbet | Sicak Sohbet | Okey Oyna | Siir | Film İzle | Dizi İzle | Tek Parça FiLm İzle | Sinema FiLm Full HD İzle | Siir & Guzel Sozler

ip adresi






© WebSohbet.Gen.TR 2012 - Tüm Hakları Saklıdır.