Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Mustafa Yıldızdoğan Biyografisi
Mustafa Yıldızdoğan Biyografisi

Mustafa Yıldızdoğan

 

Mustafa Yıldızdoğan Hayatı
Doğum Adı
: Mustafa Yıldızdoğan
Doğum Yeri: Konya
Doğum Tarihi: 10.05.1966
Mesleği: Sanatçı

Mustafa YILDIZDOĞAN ; 1966 Konya doğumlu olan Mustafa Yıldızdoğan, çiftçi bir ailenin yedi çocuğundan birisidir.
16 yaşında bağlama ile başlayan şiirleri, besteleri, ilk albümü olan Doğuyoruz Ufuklardan ile başlamış ve 2012 yılında son albümü “O Gün” ile devam etmektedir. 21 yılda 17 albüm yapmıştır.

Diskografi

(1991) Doğuyoruz Ufuklardan
(1992) Üşüyorum
(1993) Türkiyem
(1995) Han Duvarları
(1997) Yandı Yürekler Yandı
(1998) Bu Vatan Kimin
(1999) Mektup
(2000) İnsanlar
(2001) Sevmeyen Bilmez
(2002) Artık Kafaya Takmam
(2003) Biz Bu Hallere Düşecek Adammıydık
(2004) Karşılıksız Sevmedik mi
(2005) Satan Satana
(2007) Ankara’ya Yağmur Yağacak
(2008) Şahit
Şarkıları

Abi

Akşama Kadar

Al Beyazım

Amirim

Anam

Anlat Mektupta

Artık Kafaya Takmam

Arzum

Bakma Öyle Islak Islak

Barışmam

Biz Bu Hallere Düşecek Adam Mıydık

Bu Diyarda

Bu Vatan Kimin

Bulamazsın

Dede

Dile Gel Anadolum

Doğuyoruz Ufuklardan

Dua

BİLGİLER
tarafından 13 Nisan 2015 - 23:50 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 41 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
Yorum yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Resime Tıkla İstek Yap
Sohbet
Top 10
Kategoriler
Resime Tıkla Bizi Takip Et
Etiket Bulutu (Tags)
Günün Sözü

Online Ziyaretçi
!--OnlineZiyaretci kodu baslangici-->
Sitemiz Hakkında!

websohbet.gen.tr son olarak itibari ile güncellenmiştir.