Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Kabak Yoğurtlaması Tarifi
Kabak Yoğurtlaması Tarifi

Kabak Yoğurtlaması Tarifi

Kabak Yoğurtlaması

Malzemeler:

  • 4 adet kabak
  • Yoğurt
  • Tuz
  • Sıvı yağ
  • Nane
  • Pul biber

Hazırlanışı:

Kabaklar güzelce soyulur, ince ince dilimlenir. Bir borcamın içine alınır, üzerlerine sıvı yağ ve tuz ilave edilip iyice karıştırılır, fırına verilir. Fırında üzerleri kızarana kadar bekletilir. Bu sırada yeteri kadar yoğurt çırpılır, tuzu ilave edilir.
Dilerseniz bu aşamada sarımsak kullanabilirsiniz. Kabaklar fırından alındıktan sonra servis tabağına boşaltılıp hazırlanan sos üzerine dökülür.
Son olarak pul biber ve nane ile süslenir. Aynı salatayı kabakları kızartarak da yapıyorum ama böylesi de çok hafif oluyor.

Afiyet olsun…

 

BİLGİLER
tarafından 07 Haziran 2015 - 22:53 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 21 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
Yorum yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Kategoriler
Reklam Alanı
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
Top 10
Facebook'da Bizi Takip Edin!
ISTANBUL'da 5 Günlük Hava Tahmini
hayal
Reklam Alanı
Etiket Bulutu (Tags)
Günün Sözü

Online Ziyaretçi
!--OnlineZiyaretci kodu baslangici-->
Sitemiz Hakkında!

websohbet.gen.tr son olarak itibari ile güncellenmiştir.