Güllaç Tarifi

10 Temmuz 2015 Kategori Tatlılar, Yemek Tarifleri

Güllaç Tarifi

Güllaç Tarifi

Malzemeler:

  • 1 paket güllaç,
  • 1 litre süt,
  • 2 su bardağı şeker,
  • 1 çay bardağı gül suyu,
  • 1 çay bardağı fıstık içi,

Hazırlanışı:

Tencereye 1 litre sütü aktarıp 2 su bardağı şeker ilavesiyle orta ateşte kaynatın. 1 çay bardağı gül suyunu ilave edip karıştırın.
Bir tepsiye bir adet güllaç yaprağını yerleştirin. Üzerini ılık olan sütlü karışımla azar azar ıslatın.
Güllaç yapraklarının aralarına 1 çay bardağı fıstık içini serpiştirerek aynı işlemi tekrarlayın.
Servis yapmadan önce tatlının soğumasını bekleyin, böylece güllaç kabarır ve ideal kıvamda olur.
Nar taneleri ve fıstık içi ile güllacı süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun…

Güllaç Tarifi ,


Sohbet Burda

Okey Oyna

Yorum Yaz

Benzer Yazılar

Yorumlar



Yorumlarınızda resiminizin gözükmesi için, gravatar a abone olun!

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

 
 

Copyright ® 2013 Chat | Cet | Almanya Sohbet | Hollanda Sohbet | Avrupa Sohbet | Chat Odalari | Çet | Sohbet | Canli Sohbet | Seviyeli Sohbet | Avrupa SohbeT | Muhabbet | Sicak Sohbet | Okey Oyna | Siir | Film İzle | Dizi İzle | Tek Parça FiLm İzle | Sinema FiLm Full HD İzle | Siir & Guzel Sozler

ip adresi






© WebSohbet.Gen.TR 2012 - Tüm Hakları Saklıdır.