Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Güllaç Tarifi
Güllaç Tarifi

Güllaç Tarifi

Güllaç Tarifi

Malzemeler:

  • 1 paket güllaç,
  • 1 litre süt,
  • 2 su bardağı şeker,
  • 1 çay bardağı gül suyu,
  • 1 çay bardağı fıstık içi,

Hazırlanışı:

Tencereye 1 litre sütü aktarıp 2 su bardağı şeker ilavesiyle orta ateşte kaynatın. 1 çay bardağı gül suyunu ilave edip karıştırın.
Bir tepsiye bir adet güllaç yaprağını yerleştirin. Üzerini ılık olan sütlü karışımla azar azar ıslatın.
Güllaç yapraklarının aralarına 1 çay bardağı fıstık içini serpiştirerek aynı işlemi tekrarlayın.
Servis yapmadan önce tatlının soğumasını bekleyin, böylece güllaç kabarır ve ideal kıvamda olur.
Nar taneleri ve fıstık içi ile güllacı süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun…

BİLGİLER
tarafından 10 Temmuz 2015 - 18:37 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 3 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
Yorum yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Kategoriler
Reklam Alanı
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
Top 10
Facebook'da Bizi Takip Edin!
ANKARA'da 5 Günlük Hava Tahmini
hayal
Reklam Alanı
Etiket Bulutu (Tags)
Günün Sözü

Online Ziyaretçi
!--OnlineZiyaretci kodu baslangici-->
Sitemiz Hakkında!

websohbet.gen.tr son olarak itibari ile güncellenmiştir.