Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Ciğer Kızartmadan Önce
Ciğer Kızartmadan Önce

Ciger Kizartmadan Once

Eskiden annem haftada bir kez ciğer , haftada bir de balık yapardı.
İkisini de sevmeden yediğimi bugün bile çok iyi hatırlıyorum. Ama mecbur yiyordum.
O dönemde iyiki yemişiz. Şimdilerde sevmediğim şeyleri baskı olmadığı için nadir yiyorum.
Hala annem ciğeri çok sevdiği için arada onun için alıyorum ve o kendi usulünce pişiriyor oda.

Ciğeri kızartmadan önce şöyle yapalım;
Hazırlayacağınız ciğer tavayı daha da lezzetli yapmak istiyorsanız birkaç ipucumuz  var.   Ciğer tava yapmadan önce, ciğerleri yarım saat kadar süt içinde de bekletebilirsiniz. Sonrasında kızartma ununun içine bir tatlı kaşığı kadar karbonat koyabilirsiniz.  Ayrıca yağı iyice kızdırırsanız, Ciğerinizin  tadı çok daha lezzetli olur.

BİLGİLER
tarafından 08 Ocak 2016 - 23:01 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 36 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
Yorum yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Kategoriler
Reklam Alanı
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
Top 10
Facebook'da Bizi Takip Edin!
ISTANBUL'da 5 Günlük Hava Tahmini
hayal
Reklam Alanı
Etiket Bulutu (Tags)
Günün Sözü

Online Ziyaretçi
!--OnlineZiyaretci kodu baslangici-->
Sitemiz Hakkında!

websohbet.gen.tr son olarak itibari ile güncellenmiştir.