Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Burçin Terzioğlu Biyografisi
Burçin Terzioğlu Biyografisi

Burçin Terzioğlu

Burçin Terzioğlu Hayatı

Burçin Terzioğlu 9 Mart 1980’de İstanbul’da doğdu.Halam Geldi
Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde “Özel Sahne Diksiyon eğitimi” aldı.

Daha küçük yaşlarından itibaren birçok film ve dizide rol almayı başararak çocukluğunu, gençliğini ve yetişkinliğini kamera karşısında geçirdi. Terzioğlu bunu sinemacı bir ailenin kızı olmasına borçlu.

Filmografi

  • Poyraz Karayel (2015) – Ayşegül (Günümüz)
  • Halam Geldi (film) (3 Ocak 2014 ) Fatma
  • Merhamet (dizi) (2013), Deniz
  • Ezel (2010-2011), Azad Karaeski – Kırgız
  • Ey Aşk Nerdesin? (2009), Zeliş (Zeliha Yılmaz)
  • Çemberin Dışında (2007), Laçin
  • Fırtına (2006), Zeynep Dalcı
  • Kadın İsterse (2004), Demet
  • Aliye (2004), Ümit
  • Melekler Adası (2004), Ceren
  • Taştan Kalp (2003), Özlem
  • Kınalı Kar (2002), Pınar
  • Üzgünüm Leyla (2002)
  • Güz Gülleri (2001)
  • Yilan Hikayesi(Bölüm Oyuncusu) (1999)
  • Sırılsıklam (1998), Feride
  • Çiçek Taksi (1995), Sinem
  • Mahallenin Muhtarları (1992), Simge
  • Menekşe Koyu (1991)
  • Fazilet (1989)
  • Yeniden Doğmak (1987)
  • Perihan Abla (1986-1988)
  • Hasretinle Yaşanmıyor (1986)
  • Çıplak Vatandaş (1985)
  • Patron Duymasın (1985)
BİLGİLER
tarafından 03 Haziran 2015 - 00:00 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 29 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
Yorum yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Kategoriler
Reklam Alanı
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
Top 10
Facebook'da Bizi Takip Edin!
ISTANBUL'da 5 Günlük Hava Tahmini
hayal
Reklam Alanı
Etiket Bulutu (Tags)
Günün Sözü

Online Ziyaretçi
!--OnlineZiyaretci kodu baslangici-->
Sitemiz Hakkında!

websohbet.gen.tr son olarak itibari ile güncellenmiştir.