Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Balık Nuget
Balık Nuget

Facebook

Malzemeler :
100 Mililitre Soda (Balık ve Hamuru İçin)
150 Gram Un (Balık ve Hamuru İçin)
200 Gram Kiraz Domates
300 Gram Sıvıyağ (Ayrıca)
400 Gram Somon Balığı (Balık ve Hamuru İçin)
1 Adet Marul
1 Adet Kuru Soğan
1 Çorba kaşığı Sıvıyağ (Balık ve Hamuru İçin)
2 Dal Biberiye (Balık ve Hamuru İçin)
2 Adet Yumurta (Balık ve Hamuru İçin)
2 Çorba kaşığı Limon Suyu (Balık ve Hamuru İçin)
4 Çorba kaşığı Sirke
4 Çorba kaşığı Zeytin Yağı
4 Çorba kaşığı Salata Sosu (Ayrıca)
Yeteri kadar Tuz (Balık ve Hamuru İçin)
Yeteri kadar Karabiber (Balık ve Hamuru İçin)
Yeteri kadar Pulbiber (Balık ve Hamuru İçin)
Yeteri kadar Karabiber
Yeteri kadar Tuz

Hazırlanış Şekli :
Marulu ayıklayıp yıkayın. Domatesi yıkayıp ikiye bölün.
Sos için soğanı soyup küp küp doğrayın. Sirkeyi, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile karıştırın. Soğanı karışıma ekleyin.
Filetoları temizleyip 2-4 cm büyüklüğünde şeritler halinde kesin.
Biberiyeleri yıkayın, ayıklayıp kıyın.
Fırını 100 dereceye ayarlayıp ısıtın.
Hamur için yumurtaları, 125 gr un, sıvıyağ, biberiye ve soda ile karıştırın. Tuz, karabiber ve kırmızı toz biber ile tatlandırın.
Balığı tuz, karabiber ve limon suyu ile tatlandırın. Kalan una bulayın.
Yağı tencerede kızdırın. Balık şeritlerini hamura bulayıp orta ateşte porsiyonlar halinde 3-4 dakika pişirin. Soğumamaları için 100 derecede ısıtılmış fırında bekletin.
Salatayı tabaklara paylaştırıp hazır salata sosunu ekleyin.
Balıkları tabağa ilave edip servis yapın.

Afiyet Olsun.

BİLGİLER
tarafından 02 Aralık 2012 - 17:20 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 5 kez Okunmuştur.
PAYLAŞ
Yorum yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Kategoriler
Reklam Alanı
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
burc
Top 10
Facebook'da Bizi Takip Edin!
ANKARA'da 5 Günlük Hava Tahmini
hayal
Reklam Alanı
Etiket Bulutu (Tags)
Günün Sözü

Online Ziyaretçi
!--OnlineZiyaretci kodu baslangici-->
Sitemiz Hakkında!

websohbet.gen.tr son olarak itibari ile güncellenmiştir.